icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
0 röster
0 st
40 min
Skriv ut

Proteinrik ostkaka att äta som frukost, lunch eller mellanmål. Oskakan blir absolut godast om den serveras kall då den hunnit "sätta" sig, så gör den gärna dagen innan den ska ätas. 

4 Energifördelning per portion
  • 236 kcal

    Kalorier

  • 10 gram

    Fett

  • 28 gram

    Protein

  • 5 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Knäck ner ägg, keso, vassleprotein och finriven bittermandel i en mixer. Kör till slät konsistens och häll upp i ugnståliga, mindre portionsformar.
  2. Grädda i 180 grader varmluftsugn ca 30 minuter. Ta ut och låt svalna helt.
  3. Tina hallonen, mosa och blanda med chiafrön. Servera som sylt till ostkakan.
Variationstips

Bittermandeln kan bytas ut mot arom

Serveringstips

Med färska eller frysta bär

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.