icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Potatissallad med sparris och rädisor

0 röster
0 st
25 min
Skriv ut

Fräsch potatissallad med en vinägrett med smak av dill och dihonsenap.

4 Energifördelning per portion
  • 203 kcal

    Kalorier

  • 6 gram

    Fett

  • 5 gram

    Protein

  • 28 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Koka potatisen och häll av vattnet. Låt svalna helt, gärna över natten i kyl.
  2. Skär sparrisen i tre lika stora delar. Koka upp vatten och lägg ner sparrisen ca 1 minut. Ta upp och låt svalna. Skiva rädisorna.
  3. Blanda ihop ingredienserna till vinägretten i ett glas - dvs olja, vatten, dijonsenap, honung och finhackad dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Halvera potatisarna och lägg upp på ett serveringsfat. Vänd ner rädisor och sparris. Häll över vinägretten och blanda väl. Strö över finhackad purjolök. Klart att servera!
Variationstips

Använd gärna delikatesspotatis 

Serveringstips

Med varm- eller kallrökt lax, alternativt marinerad kycklingfilé

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.