Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Koka potatisen och häll av vattnet. Låt svalna helt, gärna över natten i kyl.
- Skär sparrisen i tre lika stora delar. Koka upp vatten och lägg ner sparrisen ca 1 minut. Ta upp och låt svalna. Skiva rädisorna.
- Blanda ihop ingredienserna till vinägretten i ett glas - dvs olja, vatten, dijonsenap, honung och finhackad dill. Smaka av med salt och peppar.
- Halvera potatisarna och lägg upp på ett serveringsfat. Vänd ner rädisor och sparris. Häll över vinägretten och blanda väl. Strö över finhackad purjolök. Klart att servera!
Använd gärna delikatesspotatis
ServeringstipsMed varm- eller kallrökt lax, alternativt marinerad kycklingfilé
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning

Fett

Kalorier

Övriga ämnen

Vitaminer och mineraler

Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.