Potatis och zucchinisallad
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 39:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Skala zucchinin. Skär i lite större tärningar och stek någon minut i smör så den blir lite mjuk men har kvar sin spänst. Krydda med salt och peppar. Låt svalna helt.
- Skär den kokta kalla potatisen i tärningar. Lägg i en stor skål tillsammans med zucchinitärningarna.
- Bland ihop kvark, majonnäs, finhackad rödlök, finhackad dill, bostongurka och citronjuice. Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över potatis- och zucchinin.
- Servera den kalla salladen till exempelvis lax, rostbiff eller fläskfilé.
Passar fint till fisk, eller något kallmarinerat kött. Exempelvis rostbiff eller fläskfilé.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
4 september 2024 21:26jevoh