Persisk kycklinggryta
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Lös upp saffran i en skål med lite vatten. Låt stå och dra 20 minuter.
- Skär kycklingfiléerna i munsbitar. Finhacka den gula löken. Lägg smör i en stekpanna och fräs kyckling, gul lök, pressad vitlök, paprikapulver och tomatpuré tills kycklingen får lite färg.
- Lägg över i en gryta och tillsätt saffran, vatten och buljong. Låt småputtra under lock ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera tillsammans med kokt ris.
Kycklingfilén kan bytas ut mot kycklinglår
ServeringstipsMed kokt ris
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Älskar allt med saffran, så gott!