Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Torka filéerna med hushållspapper. Knäck ägget i en djup tallrik och vispa upp med en gaffel.
- Lägg rismjöl i en annan djup tallrik och parmesan blandat med salt och peppar i ytterligare en tallrik.
- Vänd fisken i rismjölet, därefter i ägget och slutligen i parmesanosten. Stek i smör ca 5 minuter på varje sida.
- Skala och koka potatisen tills den är genomkokt. Känn efter med en sticka. Dela blomkålen i buketter och koka dessa för sig, känn efter med en sticka så de är mjuka.
- Vänd ner blomkål och potatis i en stor djup skål eller kastrull. Tillsätt kesella och smör. Kör till mos med en mixer. Smaka av med salt och peppar.
- Servera fisken tillsammans med mos och klyftad citron.
Byt ut spättan mot annan vit fisk.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.