icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Parmesanpanerad fisk med tartarsås

0 röster
1 st
45 min
Skriv ut

Panerad fisk med smak av parmesan, tartarsås och kokt potaits. 

Energifördelning per portion
  • 458 kcal

    Kalorier

  • 22 gram

    Fett

  • 38 gram

    Protein

  • 24 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Blanda ihop majonnäs, kesella, bostongurka och kapris i en skål. Smaka av med salt och peppar och ställ i kylen.
  2. Klappa fisken torr med hushållspapper. Krydda med salt och peppar.
  3. Doppa fisken i pofiber, därefter i uppvispat ägg och slutligen i parmesan. Stek sedan i smör ca 5 minuter på varje sida.
  4. Servera fisken tillsammans med kokt potatis och tartarsås.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. 25 juni 2022 11:09