icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Palak paneer med halloumi och tomat

5 1 röst
1 st
45 min
Skriv ut

En variant med tomat på den klassiska rätten palak paneer. 

Energifördelning per portion
  • 560 kcal

    Kalorier

  • 45 gram

    Fett

  • 23 gram

    Protein

  • 12 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Finhacka löken. Fräs tillsammans med pressad vitlök, riven ingefära och hackade tomater i olivolja. Låt fräsa ca 5 minuter.
  2. Tillsätt garam masala, krossade tomater, tomatpuré, vin och grädde. Låt puttra i 30 minuter.
  3. Vänd ner spenaten och smaka av grytan med salt och peppar.
  4. Skiva halloumin. Stek i torr stekpanna på båda sidor till den får fin färg.
  5. Lägg upp grytan på tallrikar och toppa med halloumin.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. 13 april 2020 14:00
    5 5

    En av mina favoriträtter! smiley