Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Borsta potatisen och koka mjuk ca 10 minuter i lättsaltat vatten. Låt därefter svalna helt innan du skivar dem.
- Skär kavringen i små, små kuber och stek i smör ca 6-8 minuter till de blir knapriga,
- Skiva de kokta, kalla äggen och finhacka rädisorna.
- Låt matjessillen rinna av väl i sil eller durkslag. Skär i munsbitar om det är hela filéer.
- Varva sill, potatis, ägg på ett stort uppläggningsfat. Klicka ut gräddfil och rom. Fördela kavring och rädisor på kransen. Toppa med finhackad gräslök.
Matjessillen kan bytas ut mot annan sill, alternativ mot rökt lax
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning

Fett

Kalorier

Övriga ämnen

Vitaminer och mineraler

Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.