Gör så här
- Börja med att göra pizzabotten: Vispa äggen poröst. Vispa därefter ner grädde, fiberhusk, bakpulver och en nypa salt. Blanda sist i mozzarellaosten och låt sedan stå i ca 5 min.
- Platta sedan ut degen på en ugnsplåt. Använd bakplåtspapper och blöt gärna händerna så är det lättare att platta ut pizzadegen över hela plåten.
- Grädda pizzadegen ca 15 min i 175 grader.
- Tag ut och låt vila några minuter. Fördela sedan tomatsåsen över pizzabottnen och lägg på den rivna osten.
- Pressa över färsk vitlök och lägg på öviga ingredienser utom ruccola och hälften av cocktailtomaterna.
- Grädda i 250 grader i ca 10 min eller tills osten smält och pizzan ser klar ut.
- Tag ut pizzan ur ugnen och fördela den färska ruccolan och resterande cocktailtomater. Krydda med önskad mängd oregano och servera direkt.
- Smaklig måltid!
Går att variera i all oändlighet, bara fantasin sätter gränserna.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Min personliga favoritpizza!