Pizza med färska champinjoner och salami
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Gör så här
- Börja med att göra pizzabotten: Vispa äggen poröst. Vispa därefter ner grädde, fiberhusk, bakpulver och en nypa salt. Blanda sist i mozzarellaosten och låt sedan stå i ca 5 min.
- Platta sedan ut degen på en ugnsplåt. Använd bakplåtspapper och blöt gärna händerna så är det lättare att platta ut pizzadegen över hela plåten.
- Grädda pizzadegen ca 15 min i 175 grader.
- Tag ut och låt vila några minuter. Fördela sedan tomatsåsen över pizzabottnen och lägg på den rivna osten.
- Pressa över färsk vitlök och lägg på öviga ingredienser utom ruccola och hälften av cocktailtomaterna.
- Grädda i 250 grader i ca 10 min eller tills osten smält och pizzan ser klar ut.
- Tag ut pizzan ur ugnen och fördela den färska ruccolan och resterande cocktailtomater. Krydda med önskad mängd oregano och servera direkt.
- Smaklig måltid!
Går att variera i all oändlighet, bara fantasin sätter gränserna.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Min personliga favoritpizza!