Gör så här
- Lägg laxfileérna i en liten ugnsfast form. Blanda majonnäsen med peston och bred ovanpå laxen. Baka i 175 graders ugn ca 15 minuter.
- Smält smöret i en stekpanna och pressa ner vitlöken. Vänd ner spenaten och fräs som hastigast. Lägg upp på tallrik och servera tillsammans med laxen. Krydda med salt och peppar.
- Servera!
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
3 september 2018 18:38Hilmab
-
30 september 2018 13:09ojnaraN
Jätte gott
-
8 juli 2019 13:44Tronders
Min första dag och efter en mäktig frukost så är jag inte ens hungrig. Men äter ändå och lunchen var jätte god
-
12 juli 2019 21:01Berell
-
15 juli 2019 16:47S80
Jätte gott! Det är min första dag så känner mig fortfarande lite hungrig
-
18 oktober 2019 16:20Bijoda
Så gott! och enkelt.
-
16 december 2019 19:10Johan
-
6 januari 2020 18:31Kla
-
27 februari 2020 15:21Choty
-
16 april 2020 20:04povester
bra
-
23 maj 2020 19:15TriMom
Så himla gott, tack!
-
25 juli 2020 17:18824
Åt denna rätt idag till lunch! Så gott och supermättande, var mätt hela kvällen! (Åt ca 14.30)
tummen upp till detta enkla och goda recept!