icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Kycklingburgare med ugnsrostade grönsaker

5 2 röster
3 st
40 min
Skriv ut

En välsmakande burgare på kycklingfärs och cheddar serveras med rostade grönsaker.

Energifördelning per portion
  • 542 kcal

    Kalorier

  • 36 gram

    Fett

  • 29 gram

    Protein

  • 21 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.

Gör så här

  1. Blanda kycklingfärsen med pressad vitlök, cheddar, basilika, salt och peppar. Forma till två burgare och stek i smör.
  2. Skala grönsakerna och skär sedan morot och kålrot i stavar och löken i skivor. Ringla över olivolja och sätt in i 225 graders ugn ca 20 minuter. Känn efter med en sticka så att grönsakerna är färdiga.
  3. Blanda majonnäs, chilisås och sambal oelek. Servera dipsåsen till kycklingburgaren och de rostade grönsakerna.
Variationstips

Välj rotfrukter efter tycke och smak.

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. 19 januari 2020 19:56
    5 5
  2. 8 juli 2020 10:42
    5 5
  3. 26 april 2024 12:41

    Otroligt goda 

    Senast uppdaterad 26 april 2024 12:41