Gör så här
- Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Salta och peppra.
- Stek filéerna 1-2 min på varje sida i smör eller olja.
- Smörj en ugnsfast form och lägg filéerna där i.
- Pressa ner vitlök i keson och rör om, krydda med valfia kryddor. Örtkrydda passar fint till.
- Pressa in keson i kycklingfilén, strö över lite riven parmesan och sätt in i ugnen i ca 20 min (225 grader) eller till kycklingfilén håller 75 grader i mitten.
- Dela grönsakerna och stek dem i en stekpanna med olivolja. Salta och peppra, dela gärna några extra vitlökar och låt steka med om du gillar det.
- Servera allt tillsammans, gärna med en god sallad.
Med grönsallad.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
12 juni 2019 17:35Elisson
-
25 juni 2019 20:12Incoma
-
16 april 2020 20:03povester
bra
-
16 juli 2020 08:19karin301
Det godaste jag lagat senaste typ 1,5 åren! Jag ska definitivt laga det igen men prova att, istället för att fylla filéerna, bara lägga dem i formen och göra ett keso-täcke. Lite för pilligt för mig annars. Jag brukar köra fryst broccoli men nu tog jag färsk och jag tror grönsakerna behövde den krispigheten. Kryddade keson med lite rosmarin vilket passade bra.
Senast uppdaterad 16 jul 2020 09:29
-
10 augusti 2020 19:39marsjo
Otroligt gott! Festmat att bjuda på
Makalöst gott.