LCHF: Chokladdoppade mandelbollar
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Börja med mandelmassan. Skålla och skala 2,5 dl mandel. Mal i mandelkvarn. Blanda sedan med riven bittermandel, sukrin, äggvita och rom.
- Rosta 22 mandlar i en torr stekpanna. De ska få lite färg. Ställ sedan åt sidan för att svalna något.
- Forma mandemassan till 22 lika stora kulor. Tryck in en rostad mandel i varje kula.
- Smält chokladen i micro. Doppa sedan kulorna i chokladen. Lägg upp på bakplåtspappersklädd tallrik och ställ in i kylen för att stelna.
Välj en mörk rom, det ger en fylligare smak. Det går även bra att utesluta romen, för den som vill detta.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
17 mars 2020 21:50Hedda