Laxgratäng med potatis och spenat
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Gör så här
- Skiva den kokta potatisen i ca 0,5 cm tjocka skivor och skär laxen i cm tjocka bitar.
- Pressa ur så mycket vätska som möjligt ur den tinade spenaten.
- Lägg ner keso, spenat, vatten, skal och saft från citronen i en mixer. Kör till en jämn smet. Smaka av med salt och peppar.
- Varva potatis, lax och spenatröra i en gratängform. Översta lagret ska vara spenatröran.
- Riv osten och toppa gratängen med denna. Ställ in i 200 graders ugn ca 20 minuter.
Byt ut laxen mot torsk
ServeringstipsMed en sallad
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.