Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Smält smöret.
- Mixa frön och fiberhusk som hastigast i en matberedare. Blanda ihop med ägg och smält smör. Tryck ut i en form med avtagbar botten. Krydda med salt och grädda ca 12 minuter i 175 grader varm ugn.
- Blanda ihop crème fraiche, färskost, finhackad rödlök och dill.
- Blötlägg gelatinbladen 5 minuter och smält försiktigt på svag värme. Rör sedan ner dessa i färskostblandningen. Tillsätt finhackade räkor samt finhackad lax.
- Bred blandningen ovanpå den avsvalnade fröbottnen. Garnera med löjrom och gräslök.
Som förrätt eller som en del av en buffé.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.