Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Gör så här
- Sätt ugnen på 125 grader. Lägg laxfileérna i en ugnsfast form. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Sätt in i ugnen och tillaga ca 40 minuter.
- Smält smör i en stekpanna. Tillsätt finhackad gul lök och vitlök. Låt fräsa till löken blir mjuk.
- Tillsätt spenaten och fräs till vätskan från spenaten nästan är borta. Tillsätt färskost, kesella och finriven parmesan. Rör om till osten smälter och spenaten fått en krämig konsistens. Krydda med flingsalt och grovmalen svartpeppar.
- Pressa citron över laxfiléerna innan servering. Servera tillsammans med den stuvade spenaten.
Byt ut till annan fisk.
ServeringstipsMed extra sallad.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning

Fett

Kalorier

Övriga ämnen

Vitaminer och mineraler

Riktigt gott!
Senast uppdaterad 1 oktober 2022 14:20