icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept
5 1 röst
2 st
30 min
Skriv ut

En fräsch och  smakrik thaisallad med kycklingfärs, lime, vitlök och örter. 

Energifördelning per portion
  • 519 kcal

    Kalorier

  • 11 gram

    Fett

  • 38 gram

    Protein

  • 63 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Rosta riset i en torr stekpanna på medelvärme till riset blir mörkt gyllene. Rör om då och då. Mortla eller mixa det rostade riset till ett grovt pulver. Ställ åt sidan.
  2. Finhacka vitlök och bryn denna tillsammans med kycklingfärsen i en stekpanna i lite kokosolja.
  3. Skiva chilin tunt. Tillsätt denna, fisksås samt saft och finrivet skal från limen.
  4. Tag stekpannan från värmen. Skiva salladslöken tunt och vänd ner tillsammans med det rostade riset. Hacka koriandern och bladen från myntan och lägg även ner dessa i pannan. Blanda väl.
  5. Servera färsen med salladsblad och kokt ris.
Serveringstips

Servera med kokt ris. 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. 21 februari 2021 20:30

    hålla

  2. 21 februari 2021 20:31
    5 5