Kycklingsallad med sparris, avokado och rädisor
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Gör så här
- Lägg kycklingfileérna i en ugnssäker form. Krydda med salt och vitlökspulver. Sätt en ugnstermometer i den tjockaste delen av kycklingen. Sätt in i 175 graders ugn till termometern visar 72 grader. Ta ut och ställ åt sidan.
- Dela sparrisstängerna i mindre bitar. Stek hastigt runt om i lite av olivoljan.
- Blanda ihop ruccola och finstrimlad romansallad. Lägg upp på tallrik.
- Dela avokadon, ta bort kärnan och gröp ur fruktköttet. Skär i skivor och lägg ovanpå salladen.
- Skär rädisor och gurka tunna skivor och lägg ovanpå salladen tillsammans med den stekta sparrisen.
- Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg ovanpå salladen.
- Blanda ihop vinäger, vatten, olivolja och örtsalt. Slå vinägern över kycklingsalladen innan servering.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.