icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Kycklingsallad med rödbeta, granatäpple och färska fikon

0 röster
0 st
20 min
Skriv ut

Matig sallad med kyckling, rödbeta, spenat, fikon och granatäpple. Använd gärna förkokta rödbetor för att spara tid. 

Energifördelning per portion
  • 415 kcal

    Kalorier

  • 15 gram

    Fett

  • 37 gram

    Protein

  • 26 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i kuber och stek i olivolja till de är genomstekta. Lägg åt sidan.
  2. Lägg spenatbladen på en tallrik. Skär rödbetorna i klyftor och fördela ovanpå. Strö över den stekta kycklingen.
  3. Skär fikonen i klyftor och lägg ovanpå salladen. Strö över granatäpplekärnorna.
  4. Blanda ihop olivolja, ingefära, citronjuice, honung och vatten. Fördela över salladen. Strö till sist över flingsalt, klart att servera.
Serveringstips

Använd förkokta rödbetor för att spara tid. 

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.