icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Kycklinggratäng med pesto och keso

0 röster
0 st
40 min
Skriv ut

God gratäng med smak av pesto, soltorkade tomater och kyckling. 

Energifördelning per portion
  • 564 kcal

    Kalorier

  • 37 gram

    Fett

  • 47 gram

    Protein

  • 5 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.

Gör så här

  1. Riv det grillade kycklingköttet i mindre bitar och lägg i en gratängform. Strimla de soltorkade tomaterna och fördela över kycklingen.
  2. Blanda ihop keso, pesto, grädde, pressad vitlök och smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen över kycklingen.
  3. Bland finriven parmesan med den rivna gratängosten. Strö ostblandningen över gratängen. Gratinera ca 15 minuter till osten får min färg i 225 graders ugn.
Serveringstips

Med en sallad alternativt ris beroende på diet och kosthållning. 

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.