Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader. Strimla kycklingfileér och paprika och skiva champinjonerna.
- Stek kycklingstrimlorna ca 5 minuter i en stor stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg ner i en ugnssäker form. Stek därefter svampen till den får fin färg och fördela över kycklingen. Toppa med den strimlade paprikan.
- Bland ihop grädde, crème fraiche, mango chutney och sambal oelek. Häll såsen i formen.
- Riv osten och strö denna över gratängen. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
- Köp färdigriven blomkål, alternativt riv blomkålen på den grövsta sidan av rivjärnet. Låt koka upp i vatten. Servera till kycklinggratängen.
Med blomkålsris och en grönsallad.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.