icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Kyckling i grönpepparsås

0 röster
0 st
40 min
Skriv ut

Enkel och god rätt med grillad kyckling, créme fraich, grönpeppar och dijon som gratineras i ugn. 

Energifördelning per portion
  • 718 kcal

    Kalorier

  • 59 gram

    Fett

  • 36 gram

    Protein

  • 4 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Ta bort skinnet på kycklingen. Dela köttet med fingrarna i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form.
  2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt krossad grönpeppar. Fräs som hastigast. Tillsätt därefter soja, senap och crème fraiche. Låt koka upp.
  3. Häll såsen över kycklingen och gratinera ca 20 minuter i 200 grader varm ugn.
  4. Hacka nötterna grovt och strö över gratängen innan servering.
Variationstips

Byt ut crème fraiche mot grädde eller kokosgrädde. 

Serveringstips

Med blomkålsris eller vanligt ris och en stor sallad

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.