Köttfärsgratäng med spenat och fetaost
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 39:- / månad.
Gör så här
- Finhacka löken och lägg i ett stekjärn tillsammans med färs och pressad vitlök. Stek ca 15 min till färsen får lite färg.
- Vänd ner spenaten i färsen och stek ytterligare 5 minuter. Krydda med salt, svartpeppar och oregano.
- Lägg färsen i en gratängform. Smula över fetaosten.
- Vispa ihop ägg, kesella och vatten. Häll äggstanningen över färsen.
- Gratinera i 200 graders ugn ca 25 minuter.
Blandfärsen kan bytas ut mot annan färs, även vegetariskt alternativ.
ServeringstipsMed en blandad sallad.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.