icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Köttfärs med karamelliserad vitkål

0 röster
0 st
120 min
Skriv ut

Supergod färsrätt med vitkål, lök och vitlök. 

Energifördelning per portion
  • 481 kcal

    Kalorier

  • 28 gram

    Fett

  • 31 gram

    Protein

  • 20 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Hyvla vitkålen med en mandolin alternativt en osthyvel.
  2. Stek vitkålen i smör tills den börjar bli brynt. Salta och peppra och smaka av. Häll därefter över vitkålen i en ugnsfast form.
  3. Finhacka lök och pressa ner vitlöken i en stor stekpanna. Tillsätt färs och stek gyllene. Smaka av med salt och peppar, grillkrydda och spiskummin.
  4. Blanda därefter kål och färs i den ugnsfasta formen och sätt in i 200 graders ugn, längst ner. Låt stå ca 80 minuter och rör runt var 20:e minut.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.