icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 1 röster
2 st
35 min
Skriv ut

Wrap av keso och ägg. Wrapen är neutral i smaken och kan därmed fyllas med valfri fyllning. 

Energifördelning per portion
  • 255 kcal

    Kalorier

  • 13 gram

    Fett

  • 29 gram

    Protein

  • 3 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Mixa keso och ägg i en stavmixer.
  2. Bred ut på en bakpappersklädd ugnsplåt så den täcker hela plåten. Salta och peppra.
  3. Ställ in i 180 graders ugn ca 30 minuter. Håll koll så den inte får för mycket färg, täck i så fall med folie. Låt svalna helt innan servering.
Serveringstips

Fyll med valfri fyllning. Empelvis ost, skinka och senap, eller lax och avocado, tonfiskröra, etc. 

 

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. 12 juni 2024 20:10
    5 5
  2. 13 juni 2024 07:18

    En riktigt enkel god & mättsam botten. Jag fyllde min med en röra av knaperstekt bacon, hackad rödlök, lika delar creme fraiche och majonnäs. Svartpeppar.

    Gjorde en rulle av min...här serverad med godaste pizzasalladen på spetskål. 

    Tänker testa detta som pizzabotten.

    9e94d927-e584-46b6-86b5-cf3ea50b478b.jpg

    Senast uppdaterad 13 juni 2024 07:21