Kesowrap
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Mixa keso och ägg i en stavmixer.
- Bred ut på en bakpappersklädd ugnsplåt så den täcker hela plåten. Salta och peppra.
- Ställ in i 180 graders ugn ca 30 minuter. Håll koll så den inte får för mycket färg, täck i så fall med folie. Låt svalna helt innan servering.
Fyll med valfri fyllning. Empelvis ost, skinka och senap, eller lax och avocado, tonfiskröra, etc.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
12 juni 2024 20:10Johan
-
13 juni 2024 07:18Bella50
En riktigt enkel god & mättsam botten. Jag fyllde min med en röra av knaperstekt bacon, hackad rödlök, lika delar creme fraiche och majonnäs. Svartpeppar.
Gjorde en rulle av min...här serverad med godaste pizzasalladen på spetskål.
Tänker testa detta som pizzabotten.
Senast uppdaterad 13 juni 2024 07:21
-
13 juli 2024 14:54Elka
Jättegod både som fylld rulle eller att använda som pizzabotten.
-
31 augusti 2024 10:12Arrietty
Lyckades direkt och planen var egentligen matsäck men det blev inte så men jag tror inte den blir soggig av att ligga med fyllning en stund heller. Åt den fylld med kyckling/pesto/chiliröra och det passar bra med lite "bett" i fyllningen för wrapen är som sig bör neutral i smaken.