Kesogratäng med italienska smaker
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Blanda ihop ägg, keso, pesto, pressad vitlök och svartpeppar i en bunke. Häll ner i en ugnssäker form som är ca 15x25 cm.
- Halvera coctailtomater samt oliver och strimla de soltorkade tomaterna. Fördela jämnt över kesoblandningen.
- Riv osten och fördela över gratängen. Grädda i 175 graders ugn ca 20 minuter.
Med en grönsallad.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
20 mars 2021 18:58Matsun1
-
1 juni 2021 07:54Lovis
-
29 juli 2022 09:28mdqnb8qa
Lite av ett sammelsurium av allt möjligt gott. Vilket gör att smakerna i stort tar ut varandra. Det blir varken fisk eller fågel. Men det smakar ok i slutet i alla fall. Själva smeten är ett bra basrecept som man kan utgå ifrån och sedan smaksätta efter eget huvud och ha det pålägg man själv önskar.