icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Keso med kaneläpple och rostade frön

0 röster
0 st
10 min
Skriv ut
Energifördelning per portion
  • 434 kcal

    Kalorier

  • 24 gram

    Fett

  • 29 gram

    Protein

  • 21 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Rosta pumpa och solrosfrön i torr panna till de börjar knäppa och få färg. Rör runt då och då.
  2. Tillsätt därefter havregrynen och låt även dessa få färg. Bland ner kardemumma. Ställ därefter åt sidan för att svalna.
  3. Hacka äpplet och strö över kanel. Blanda runt.
  4. Lägg keson i en skål, toppa med rostade frön och toppa med kaneläpple. Ät tillsamman med kokt ägg.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.