icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Kyckling med krispig kålsallad

5 1 röst
1 st
30 min
Skriv ut

Stekt kyckling, kålsallad med lime och chili gör denna kombination helt perfekt. Passar även fint i lunchlkådan!
 

Energifördelning per portion
  • 290 kcal

    Kalorier

  • 16 gram

    Fett

  • 30 gram

    Protein

  • 5 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Krydda kycklingen med salt, peppar och paprikapulver. Stek sedan i hälften av oljan på medelhög värme i ca 3-4 minuter per sida tills kycklingen fått fin färg och är genomstekt.
  2. Finstrimla kålen och skölj sedan av i durkslag.
  3. Skölj och skiva upp lök, paprika och isbergssallad och blanda med kålen.
  4. Ringla resten av oljan över salladen och saften från pressad lime. Smaka av med salt, peppar och chiliflakes.
  5. Servera måltiden med en liten klick majonnäs om du vill.
Variationstips

Du byter enkelt ut kycklingen mot en bit lax.

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. 21 augusti 2020 12:03
    5 5