icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept
0 röster
0 st
80 min
Skriv ut
Supergott glutenfritt bröd. Innehåller endast nötter, frön, ägg, olja och kryddor.
Energifördelning per portion
  • 136 kcal

    Kalorier

  • 12 gram

    Fett

  • 4 gram

    Protein

  • 2 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Hacka hälften av nötterna grov och låt resten vara hela. Blanda därefter ihop alla ingredienser i en bunke.
  2. Klä en avlång 2-liters brödform med bakplåtspapper och lägg ner nötblandningen.
  3. Grädda mitt i ugnen i ungefär en timme. Ta sedan ut brödet och låt svalna på galler utan brödformen.
  4. Skiva upp när det svalnat helt och förvara i frys.
Variationstips

Smaksätt med brödkrydda alternativt vörtkryddor beroende på säsong och årstid, eller gör ett naturellt bröd utan smaksättning.

Serveringstips

Med valfritt pålägg

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.