Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Strimla kålen tunt med mandolin, osthyvel eller matberedare. Riv moroten på grövsta sidan av ett rivjärn. Skiva purjolöken tunt. Lägg i en stor skål och blanda.
- Lägg rismjölet i en annan bunke. Vänd ner vatten och fiskbuljong. Vispa så det blir helt klumpfritt. Tillsätt äggen och vispa snabbt ihop med buljongen.
- Vänd ner vätskan i grönsakerna och blanda allt väl.
- Smält smöret i ett stekjärn och häll ner kålblandningen. Stek på medelvärme ca 5 minuter. Lyft försiktigt med stekspade och se så att pannkakan fått fin färg innan det är dags att vända. Lägg på baconskivorna innan vändning. Använd stekspade eller ta en tallrik att vända pannkakan på. Stek ytterligare ca 5 minuter.
- Lägg upp pannkakan på en tallrik och ställ åt sidan.
- Blanda ihop ketchup, worcestersås och soja. Ringla över pannkakan. Ringla över majonnäs och strö över rostad lök och tunt skivad purjolök innan servering.
Med valfri proteinkälla för ökad proteinmängd
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning

Fett

Kalorier

Övriga ämnen

Vitaminer och mineraler

Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.