Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Dela kycklingfileérna i mindre bitar. Fräs därefter på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. Salta och peppra. Lägg över i en ugnsform.
- Strimla de soltorkade tomaterna. Skala och pressa vitlöken. Fräs tomaterna, vitlöken och sambal oelek ca två minuter.
- Krydda med oregano och häll i vatten och grädde. Blanda ner parmesanost och låt sjuda försiktigt tills osten smälter.
- Häll såsen över kycklingen och gratinera i 200 graders ugn ca 20 minuter.
- Toppa gratängen med färsk basilika innan servering.
Vispgrädde kan bytas ut mot andra alternativ beroende på val av diet.
ServeringstipsMed en sallad alternativt ris, blomkålsris beroende på kosthållning.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
12 november 2020 19:10KickiHa
Varför anger ni sambal oelek i gram och inte tesked eller dylikt?