icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Indisk masala med bönor

0 röster
1 st
35 min
Skriv ut

En mycket god och kryddig indisk gryta med kidneybönor.
 

Energifördelning per portion
  • 309 kcal

    Kalorier

  • 15 gram

    Fett

  • 12 gram

    Protein

  • 25 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Koka upp kidneybönor enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hacka lök, vitlök och chili i mindre bitar.
  3. Stek upp lök i kokosfett i en upphettad stekpanna tills löken blir gyllenbrun. Tillsätt därefter vitlök och chili och stek lite till på medelhög värme.
  4. Tillsätt sedan alla kryddor, krossade tomater, tomatpuré, kidneybönor, vatten och matlagningsgrädde. Blanda runt och låt koka på svag värme ca 25 minuter.
  5. Dags att servera!
Variationstips

Byt enkelt ut kokosfett till olivolja.

Serveringstips

Serveras med fördel med hackad färsk koriander.

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. 14 januari 2021 18:49

    Matlagningsgrädde är så vitt jag vet inte Paleo.