icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Helstekt fläskfilé med mozzarella och pesto

0 röster
0 st
40 min
Skriv ut

Enkel och supergod rätt med smaker från det italienska köket!

Energifördelning per portion
  • 436 kcal

    Kalorier

  • 27 gram

    Fett

  • 37 gram

    Protein

  • 8 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Stek fläskfilén i olivolja så den får färg runt om.
  2. Skär ett snitt i filén och fyll med mozzarella och soltorkade tomater. Ringla peston över filén. Krydda med salt och peppar. Sätt in i 175 graders ugn ca 20 minuter. Se efter med termometer eller sticka så det är färdigt.
  3. Dela svampen i fyra delar. Stek i olivolja tillsammans med pressad vitlök och salt. När svampen fått färg och nästan är klar är det dags att tillsätta spenaten. Stek ihop som hastigast.
  4. Servera svampblandningen tillsammans med fläskfilén.
Serveringstips

Med en blandad salld alternativt nudlar eller pasta. 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.