Grönkålssallad med granatäpple och valnötter
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Skär kålen i tunna strimlor och lägg i en bunke. Häll över olivolja, äppelcidervinäger och honung. Blanda väl med händerna. Lägg upp kålen på ett serveringsfat.
- Ta ut kärnorna från granatäpplet och hacka valnötterna grovt. Dela äpplet, kärna ur och skär i tunna skivor. Fördela granatäpplekärnor, äpple och valnötter ovanpå grönkålen.
- Smula slutligen ädelosten över kålsalladen. Strö över flingsalt och svartpeppar.
Servera som en del av buffé på julbord, alternativt gör större portioner och komplettera med exempelvis grillad kyckling för en komplett måltid.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.