Grekiska färsbiffar med ugnsrostade grönsaker
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Gör så här
- Lägg färsen i en stor skål. Tillsätt finhackad lök, pressad vitlök, salt, persilja, basilika och oregano. Blanda väl och forma till två biffar.
- Stek biffarna i stekjärn ca 7 minuter på varje sida.
- Skala morot och palsternacka. Skär i stavar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla med olivolja och krydda med salt. Ställ in i 200 graders ugn ca 20-30 minuter. Känn efter med en sticka så grönsakerna är mjuka.
- Servera de ugnsrostade grönsakerna tillsammans med färsbiffarna.
Blandfärsen kan bytas ut mot annan färs.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.