Gratinerad blomkål med tonfiskröra
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställPLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Gör så här
- Låt tonfisken rinna av ordentligt. Häll ner i en större skål.
- Finhacka rödlök och cornichons. Vänd ner i skålen med tonfisk. Tillsätt majonnäs och fransk senap. Blanda väl och smaka av med salt och svartpeppar.
- Skär blomkålen i fyra skivor som är ca 1,5-2 cm tjocka. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olivolja och krydda med salt, svartpeppar och paprikakrydda. Ställ in i 225 graders ugn ca 12 minuter.
- Tag ut blomkålen från ugnen. Skiva tomat och lägg ovanpå blomkålen. Fördela därefter fyllningen lika på blomkålsskivorna. Toppa till sist med ost och jalapenos. Ställ in i ugnen igen och grädda ytterligare 12 minuter.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlem
Energifördelning
Fett
Kalorier
Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
16 oktober 2023 20:45Johan