Gör så här
- Låt tonfisken rinna av ordentligt. Häll ner i en större skål.
- Finhacka rödlök och cornichons. Vänd ner i skålen med tonfisk. Tillsätt majonnäs och fransk senap. Blanda väl och smaka av med salt och svartpeppar.
- Skär blomkålen i fyra skivor som är ca 1,5-2 cm tjocka. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olivolja och krydda med salt, svartpeppar och paprikakrydda. Ställ in i 225 graders ugn ca 12 minuter.
- Tag ut blomkålen från ugnen. Skiva tomat och lägg ovanpå blomkålen. Fördela därefter fyllningen lika på blomkålsskivorna. Toppa till sist med ost och jalapenos. Ställ in i ugnen igen och grädda ytterligare 12 minuter.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
16 October 2023 20:45Johan