icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

GI: Grillad tonfisk med fransk potatissallad

0 röster
0 st
Het och syrlig tonfisk med en enkel ört- och senapssmakande potatissallad

Tillagningstid:

Energifördelning per portion
  • 513 kcal

    Kalorier

  • 24 gram

    Fett

  • 33 gram

    Protein

  • 37 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Grilla tonfisken hel. Vänd på den så den får grillyta på alla sidor. Den ska vara lite rosa i mitten när den är klar. Skär upp i tjocka skivor och lägg upp på ett serveringsfat.
  2. Finchacka chilin och lägg denna i en skål tillsammans med kapris, saften från limefrukten, olivolja, salt och peppar. Bland väl och ringla över tonfisken.
  3. Skala och koka potatisen. Låt svalna helt. Skiva sedan i grova skivor och lägg i en stor skål.
  4. Finhacka löken och blanda med dill, kapris, vinäger, olja, vatten och senap. Smaka av med salt och peppar. Häll vinägretten över potatisen och blanda väl. Servera till den grillade tonfisken.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.