Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Sätt ugnen på 190 grader.
- Skölj paprika, kärna ur och skär i halvor.
- Smörj en ugnsfast form i olja och lägg ned paprikahalvorna och ställ sedan åt sidan.
- Skala och hacka vitlök och stek sedan upp på medelhög värme tillsammans med kycklingfärsen tills den är helt genomstekt. Krydda med salt, peppar och oregano.
- Sätt in paprikan mitt i ugnen och låt gräddas ca 5 minuter. Ta sedan ut paprikahalvorna och fyll dem med kycklingfärsen.
- Riv blomkål och ost, blanda samman och lägg sedan på som topping över paprikan.
- Ugnsgrädda paprikan i ca 5-10 minuter tills den blivit gyllenbrun.
- Smaklig måltid!
Byt enkelt ut kycklingen mot vegofärs för ett helvegetariskt alternativ.
ServeringstipsServera gärna med lite färska örter.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
9 oktober 2020 13:01Johan