icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept
0 röster
0 st
30 min
Skriv ut
Paprika fylld med tacofyllning
Energifördelning per portion
  • 683 kcal

    Kalorier

  • 52 gram

    Fett

  • 55 gram

    Protein

  • 3 gram

    Kolhydrater

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs köttfärsen. Krydda med tacokryddmixen, din egen eller köpt.
  3. Dela paprikorna på längden med en mycket vass kniv. Området runt stjälken kan vara lite besvärligt, men låt stjälken sitta kvar så rinner inte köttfärsen ut lika lätt. Putsa bort kärnor och kärnhus.
  4. Lägg paprikorna i en ugnsfast form och fyll dem med köttfärsen. Strö över riktigt med smakrik ost.
  5. Gratinera i ugn i cirka 15 minuter.
  6. Servera med tacotillbehör så som tabasco, avokado, majs, färsk lök och eventuellt en liten skvätt gräddfil.
Serveringstips

Serveras med avokado och färsk lök.

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.