Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Strimla kyckling och paprika, samt dela blomkålen i små buketter. Skala och hacka löken.
- Hetta upp kokosoljan i en stekgryta. Tillsätt kyckling och stek runt om till den får fin färg. Lägg därefter åt sidan.
- Vänd ner hackad lök, pressad vitlök, curry och finriven ingefära i grytan. Låt fräsa tills löken blir mjuk. Tillsätt därefter blomkålsbuketter och paprika. Låt fräsa ytterligare fem minuter.
- Vänd ner kyckling, kokosmjölk, sambal oelek i grytan. Rör runt och låt allt bli varmt.
- Smaka av och krydda därefter med salt och mer kryddor. Servera tillsammans med en grönsallad.
Kokosoljan kan bytas ut mot annan olja alternativt smör.
ServeringstipsMed en grönsallad.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.