icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
0 röster
0 st
50 min
Skriv ut

Snabb färsgryta med vita bönor och krossade tomater

4 Energifördelning per portion
  • 444 kcal

    Kalorier

  • 13 gram

    Fett

  • 36 gram

    Protein

  • 37 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 39:- / månad.

Gör så här

  1. Skala och finhacka den gula löken. Lägg ner i en stekgryta tillsammans med pressad vitlök och nötfärs. Stek till färsen får färg.
  2. Tillsätt de krossade tomaterna samt kryddor. Låt småkoka med lock ca 30 minuter.
  3. Skölj de vita konserverade bönorna i en sil under rinnande vatten. Tillsätt bönorna i grytan, rör om och låt stå ca 5 minuter så de blir varma.
  4. Servera grytan som den är alternativt med kokt ris eller blomkålsris.
Variationstips

Vegetarisk färs. 

Serveringstips

Med ris eller blomkålsris. 

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.