icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept

Brysselkål med bacon och parmesan

0 röster
0 st
30 min
Skriv ut

Supergott tillbehör till exempelvis kött eller kyckling. 

Energifördelning per portion
  • 287 kcal

    Kalorier

  • 18 gram

    Fett

  • 18 gram

    Protein

  • 9 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Ansa brysselkålen och dela därefter på mitten. Är de mycket små kan behövs de inte delas. Lägg därefter i en ugnssäker form.
  2. Skär bacon i strimlor. Strö därefter över brysselkålen.
  3. Sätt in i 200 graders ugn ca 20 minuter. Rör runt efter halva tiden.
  4. Tag ut formen från ugnen och strö över finriven parmesan.
Serveringstips

Till en köttbit eller till kyckling. 

Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.