Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Dela blomkålen i buketter och lägg ner i en kastrull. Täck med vatten och och låt sjuda under lock på medel värme ca 10–15 minuter. Häll därefter av vattnet och skär blomkålen 0,5 cm tunna skivor.
- Hacka den gula löken och stek mjuk i lite olivolja. Tillsätt därefter pressad vitlök och blomkål. Stek ytterligare någon minut.
- Vispa äggen i en bunke och tillsätt salt och peppar. Vänd ner den stekta löken och blomkålen. Blanda väl.
- Hetta upp den återstående olivoljan i samma stekpanna. Häll ner ägg- och grönsaksblandningen och låt steka ca 5 minuter eller tills kanterna sätter sig. Lägg en stor tallrik eller ett fat över stekpannan och vänd på den. Lägg tillbaka tortillan i stekpannan och stek den andra sidan i 3-5 minuter.
- Servera varm eller kall tillsammans med en sallad.
Men en blandas sallad.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
21 juli 2021 22:49Johan