Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet
Gör så här
- Riv blomkålen och lägg i en skål åt sidan.
- Skiva champinjoner och skär upp lök och vitlök och stek upp på medelhög värme i hälften av oljan.
- Blanda ner riven blomkål med champinjoner och lök i pannan och fräs ihop ett par minuter.
- Tillsätt grönsaksbuljong och vatten och rör runt i pannan. Låt puttra ca 10 minuter.
- Tillsätt grädde, riven parmesanost och resten av oljan. Smaka av med salt och peppar. Låt sedan risotton puttra på svag värme under lock i 1-2 minuter.
Champinjoner byts enkelt ut mot kantareller.
ServeringstipsToppa med fördel med riven parmesan, champinjon och färsk persilja.
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden
Logga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
- Ingen har kommenterat detta receptet.