icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Recept
0 röster
0 st
40 min
Skriv ut

Vegetarisk blomkålspizza, mycket gott!
 

Energifördelning per portion
  • 323 kcal

    Kalorier

  • 22 gram

    Fett

  • 23 gram

    Protein

  • 4 gram

    Kolhydrater

Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 220°C. Mixa rå blomkål till ett fint ris i en matberedare. Försök krama ur så mycket vätska som möjligt.
  2. Blanda ägg, fiberhusk och linfrön med blomkålen. Blanda runt ordentligt.
  3. Smörj två bakplåtspapper med kokosolja. Fördela halva smeten på varsitt smort bakplåtspapper. Använd händerna för att trycka ut smeten till en tunn pizzabotten.
  4. Tillaga dina pizzabottnar utan tillbehör i ugnen i ca 15-20 minuter beroende på hur tjock botten du har tryckt ut.
  5. Ta ut, och fördela tomatkrossen lika över pizzorna.
  6. Skär upp mozarella och lägg på pizzan tillsammans med basilika. Krydda med salt, peppar och torkad oregano.
  7. Grädda pizzan i ungefär 5 minuter till.
  8. Smaklig måltid!
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.