Asiatisk kycklingfärsgryta med böngroddar och lime
Bli plusmedlem idag!
-
3000 näringsberäknade recept
-
Gå ner i vikt i egen takt
-
Personlig rådgivning
-
Färdiga kostscheman
Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl
BeställGör så här
- Lägg ner färsen i en stekgryta. Pressa ner vitlök och stek på medelvärme.
- Finhacka chili, strimla purjolöken fint, skala och riv ingefäran. Vänd ner ingredienserna i kycklingfärsen. Stek till färsen är torr.
- Häll ner soja, fisksås, kokosmjöl, skal och saft från lime samt böngroddar i kycklingfärsen. Rör runt och låt stå någon minut. Tag stekgrytan från värmen och vänd ner spenaten strax innan servering.
- Skölj shiratakinudlarna noga. Lägg ner hastigt i kokande vatten för att bli varma. Servera nudlarna till kycklingfärsgrytan.
Byt ut kycklingfärsen mot annan färs, exempelvis fläsk alternativt ett vegetariskt alternativ.
ServeringstipsMed ris, risnudlar, shiratakinudlar alternativ sjögräsnudlar.
Näringsvärden baserat på en portion
Du måste vara plusmedlem för att få se näringsvärden.
Bli medlemLogga in för att skriva en kommentar.
Kommentarer
-
18 januari 2022 16:08TessvanK