Maud 53 år:

Då 72 kg – Nu 63 kg. Viktminskningen är just nu uppe i 9 kg med hjälp av Matdagboken och LCHF


"Jag gick ner 7 kilo med LCHF Kickstart på 28 dagar!"

"Har nu gått ner 9 kilo och har 4 kvar till mål! Största vinsten jag upplever, förutom viktminskningen, är den enorma energin och att jag numer sover gott på nätterna samt jag slutat med en blodtryckstablett!
"
Maud gick ner hela 7 kg med Matdagbokens LCHF KickstartBörjade med Matdagbokens LCHF Kickstart den 2 januari 2015 och följde menyerna strikt, förlängde medlemskapet och fortsatte ytterligare och blandade recepten för att lära mig rätt portionsstorlek, fett o kolhydrater! Uteslöt alla underjordsgrönsaker, bröd och många mejeriprodukter!

Tredje dagen på kickstarten då jag vaknade kände jag något var på G! Låg och funderade på allt jag ville göra och energin har bara ökat och håller i sig  Underbar känsla!

Kilona formligen rasade av mig, (gick upp 4kg under långsemester men efter 3 v var jag tillbaka) Allt småätande är borta, jag äter numera rejäl frukost, min favorit är en halv avokado, kokt ägg, majonnäs och tonfisk. Middag äter jag vid femtiden som oftast består av fisk, kyckling eller kött med blomkålsris, broccoli o blomkålsmos med någon majonnäsdressing eller aromsmör. På det är jag är mätt hela dagen!

Blir jag hungrig gör jag bra val, ofta brer jag på smör på ostskiva rullar in en salamiskiva o njuter av kaffe med lite kokosolja eller skvätt grädde i.
På Matdagboken finns ju hur många bra o enkla recept som helst om LCHF!
Förstår nu hur sockerkänslig jag varit eftersom jag direkt går upp i vikt och blir trött om jag väljer fel! Energin försvinner också rätt fort!

Största vinsten jag upplever, förutom viktminskningen, är den enorma energin och att jag numer sover gott på nätterna samt jag slutat med en blodtryckstablett!

Mina tre bästa tips är:

1. Njut av frukosten och hitta din favorit!
2. Drick bara rött vin om du väljer alkohol.
3. Är du hungrig mellan måltiderna eller känner sug, ät ett ägg eller en skiva skinka med brieost och kaffe med skvätt grädde.

Mår sååå bra och äter sååå gott så jag tackar verkligen LCHF och matdagboken som verkligen hjälpt o är en inspirationskälla för mig!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ansvarsfriskrivning: De uppnådda resultaten är inte enbart tack vare Matdagboken. Viktminskning är individuellt och det krävs engagemang och uthållighet för att lyckas. Vi hjälper dig gärna men du behöver göra en del av jobbet själv. Varmt välkommen!VILL DU OCKSÅ KÖRA EN LCHF-KICKSTART?