Emelie 27 år:

Då 92 kg – Nu 58 kg. Med mindre kolhydrater och Matdagboken har Emelie gått ner över 34 kg!


"Matdagboken har varit ett oerhört värdefullt verktyg i allt detta. Dels eftersom jag som sagt verkligen var tvungen att bokföra vad jag åt, men också på grund av alla fantastiska recept, färdiga menyer och inte minst möjligheten till rådgivning och stöd från andra medlemmar. Sammantaget vet jag faktiskt inte om jag klarat mig utan att använda matdagboken.se!"Tvingades köpa jeans i storlek 46/48 – Fick nog!
Jag har alltid haft lätt att gå upp i vikt och när jag började på Juristprogrammet blev det ännu värre. Jag gick ifrån 62 kg till 92 kg på 3 år och kände inte igen mig själv alls. En dag var jag helt plötsligt tvungen att köpa jeans i storlek 46/48, det var helt klart en mindre trevlig upplevelse.


Provat gå ner i vikt tidigare
Jag hade använt andra viktminskningssidor förut men jag insåg ganska snabbt att jag inte var ärlig om vad jag åt och framför allt inte varför. Så jag skapade ett konto på matdagboken för lite drygt 2 år sedan och bestämde mig för att se över vad jag åt (och vara ärlig med vad och hur mycket) och att faktiskt fundera på varför jag åt.


Gick med i Matdagboken och drog ner på kolhydraterna
Jag dragit ned på kolhydraterna ordentligt, väljer att laga all mat från grunden och undviker att småäta mellan målen. Matdagboken har varit ett oerhört värdefullt verktyg i allt detta. Dels eftersom jag som sagt verkligen var tvungen att bokföra vad jag åt, men också på grund av alla fantastiska recept, färdiga menyer och inte minst möjligheten till rådgivning och stöd från andra medlemmar. Sammantaget vet jag faktiskt inte om jag klarat mig utan att använda matdagboken.se!


Började träna
Träningsmässigt började jag träna jag 2-3 gånger i veckan, både styrketräning och löpning/cykling. Numera satsar jag på att tävla i bikini fitness så träningsmängden är 5-6  dagar i veckan.


Mina bästa tips är:

1. Skaffa matdagboken, du får ett ovärderligt verktyg för att verkligen få överblick över ditt näringsintag och tillgång till så många bra recept.

2. Var ärlig med vad du ätet och varför, känslomässigt ätande kan vara boven i dramat.

3. Var inte rädd för att lyfta vikter, det ökar förbränningen och dessutom känner man sig fastare och piggare.

4. Låt det ta tid ibland, all viktnedgång är verkligen inte spikrak och ibland syns det mer på måtten än vågen.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ansvarsfriskrivning: De uppnådda resultaten är inte enbart tack vare Matdagboken. Viktminskning är individuellt och det krävs engagemang och uthållighet för att lyckas. Vi hjälper dig gärna men du behöver göra en del av jobbet själv. Varmt välkommen!

 

VILL DU OCKSÅ LYCKAS? BLI MEDLEM IDAG!