Matdagboken Professional - För dig som jobbar professionellt med hälsa


Matdagboken Pro är ett specialmedlemskap för dig som har företag och jobbar som PT, kostrådgivare, dietist, vårdgivare eller med hälsa på annat sätt. Med ett MD-Pro konto kan du enkelt följa dina klienter inne på Matdagboken. Det kommer underlätta och göra det roligare både för dig och dina klienter.


 

Exempel på hur du kan använda MD-Pro:

  • Nulägesanalys - Be dina klienter föra matdagbok under några dagar för att se hur de äter i nuläget. Du analyserar själv och föreslår eventuella åtgärder.
  • Klientöversikt – På din sida kommer du att ha alla dina klienter samlade vilket gör det betydligt enklare för dig att hålla reda på hur det går för dem. I översikten ser du deras utveckling den senaste tiden samt direktlänkar till deras matdagbok, motionsdagbok och profilsida. Du ser även deras aktuella vikt och hur det gått för dem den senaste veckan. Du kan också skriva enklare anteckningar om dina klienter i översikten.
  • Uppföljning – Lätt att kommunicera med dina klienter. Du kan t.ex skicka dem ett veckomail eller bara gå in och peppa dem. De kan ställa frågor till dig genom matdagbokens mailsystem. Ett bra sätt att få dem att lyckas är vetskapen att du har kolla på dem.
  • Skapa egna grupper – Skapa en grupp där du samlar dina klienter. Här kan ni kommunicera och medlemmarna kan prata och peppa varandra. Det är du som bestämmer vem som ska få vara med och det är endast gruppmedlemmarna som kan läsa och göra inlägg i gruppen.