Wellnet är en av Sveriges största internetplattformar för friskvårdshantering i företag. Genom Wellnets internetportal kan du beställa ditt PLUSmedlemskap på Matdagboken, kolla med din arbetsgivare om ni är anslutna!


Matdagboken ger en extra månad PLUSmedlemskap till alla som anmäler sig genom Wellnet f.o.m. 2016-12-01. För att utnyttja erbjudandet beställer du först ditt medlemskap via wellnet, kontakta oss sedan här och skriv ditt användarnamn i meddelandet, då får du din extra månad. Klicka här >> för att kontakta oss!
ActiWay / Friskvårdschecken är en av Sveriges största plattformar för friskvårdshantering i företag. Genom Friskvårdschecken kan du beställa ditt PLUSmedlemskap på Matdagboken, kolla med din arbetsgivare om ni är anslutna!


Matdagboken ger en extra månad PLUSmedlemskap till alla som anmäler sig genom Frisvårdschecken f.o.m. 2016-12-01. För att utnyttja erbjudandet och betala ditt PLUSmedlemskap med Friskvårdscheckar kontaktar du oss här >> och berättar att du vill betala med dina Friskvårdscheckar.
MinFrisvård / Friskvårdskuponger är en av Sveriges största plattformar för friskvårdshantering i företag. Genom MinFriskvård / Friskvårdskuponger kan du beställa ditt PLUSmedlemskap på Matdagboken, kolla med din arbetsgivare om ni är anslutna!

Matdagboken ger en extra månad PLUSmedlemskap till alla som anmäler sig genom Frisvårdskuponger f.o.m. 2016-12-01. För att utnyttja erbjudandet och betala ditt PLUSmedlemskap med Friskvårdskuponger kontaktar du oss här >> och berättar att du vill betala med dina Friskvårdskuponger.